Voor de verkoop en plaatsing van ramen, deuren en schuifdeuren in aluminium werkt Easy-Window bvba nauw samen met de firma deceuninck producent van aluminium raam- en deurprofielen.

We geven u alvast een overzicht van alle producten die wij verkopen. U bent natuurlijk ook steeds welkom in de toonzaal in Bree om daar het gamma te bekijken!

Raam en Deursystemen

DECALU88 STANDARD

Een vlakke buitenzijde met een moderne en tijdloze look & feel. De fijne en slanke profielen maken deze reeks ideaal voor eigentijdse projecten en renovatie.

 

Klik hier voor de folder van Decalu88 STANDARD

DECALU94 RETRO

De buitenschaal zorgt voor een profilering met dieptezicht. Dit geeft deze ramen een eerder rustieke retro-look, ideaal voor woningen in een klassieke, landelijke of pastorijstijl.

 

Klik hier voor de folder van Decalu94 RETRO

DECALU110 STEEL

Deze reeks creëert de ‘steel look’ eigen aan de architectuur van oude industriële gebouwen. Het imiteren van stalen ramen is ideaal in nieuwe eigentijdse woningen en ook in renovatie van bestaande gebouwen en lofts.

 

Klik hier voor de folder van Decalu110 STEEL

 

DECALU88 NEW STEEL

Een innovatieve variant van de steel look, voor een modernistische en architecturaal hoogstaande vormgeving.

 

Klik hier voor de folder van Decalu110 NEW STEEL

DECALU88 HIDDEN

Bij het hidden profiel zit de raamvleugel verborgen achter het aluminium frame waardoor er van buitenaf geen zichtbaar onderscheid meer bestaat. Deze reeks leent zich uitstekend voor gebruik in ultramoderne projecten.

 

Klik hier voor de folder van Decalu88 HIDDEN

DECALU88 OPEN-OUT

Bij een brand is het niet het vuur, maar de rook die de meeste slachtoffers maakt. Het open-out Decalu88-systeem is hiervoor speciaal ontwikkeld. De geïntegreerde rookmotor opent automatisch het raam in geval van brand. De vleugel draait naar buiten om de rook te evacueren. Dankzij haar moderne en elegante vormgeving, scoort deze toepassing ook op designvlak.

 

Klik hier voor de folder van Decalu88 OPEN-OUT

 

DECALU101 SCAND

Scand of pivoterende ramen geven een totaal andere visie op het onderhoud van gebouwen. Deze ramen zijn uniek qua opbouw en voorzien van scharen die maken dat het raam 160° kan draaien. Ideaal voor een efficiënt onderhoud van de buitenzijde van hoge gebouwen.

 

Klik hier voor de folder van Decalu101 SCAND

 

DECALU88 DOORS

Dit aluminium deurprofiel combineert naadloos met glas en gelakte alu-sandwichpanelen. Personalisatie naargelang uw voorkeur in freeslijnen, glaspartijen en opzetprofielen is mogelijk. De vlakliggende deur is volledig compatibel met de Decalu raamreeks.

 

Klik hier voor de folder van Decalu88 DOORS

DECALU88 FOLDING DOORS

De raamopening optimaal benutten, kan met een schuifvouw- of harmonicadeur. Dit systeem is ook perfect toepasbaar in een poolhouse of een gastenkamer. Met deze nieuwe architecturale raamoplossing vloeien binnen- en buitenruimten naadloos in elkaar over en geniet je optimaal van beiden. Bovendien kan één vleugel als toegangsdeur gebruikt worden.

 

Klik hier voor de folder van Decalu88 FOLDING DOORS

 

DECALU163 SLIDE

De Decalu163 slide is enkel verkrijgbaar in hefschuif. Dit systeem is zowel voorzien van mono- als trirail. Zowel binnen- als buitenbeglazing is mogelijk, wat de plaatsing van deze ramen aanzienlijk efficiënter maakt. De minimalistische middenstijl garandeert een moderne uitstraling. Dit schuifraam kan voorzien worden van glas tot maximum 400 kg.

 

Klik hier voor de folder van Decalu163 SLIDE