PVC

Een van de hoofdactiviteiten van Easy-Window bvba is de verkoop en plaatsing van ramen en deuren in pvc. We werken daarvoor met kwaliteitsvolle producten van het merk Schüco.

Op deze pagina vindt u alvast een overzicht van de verschillende ramen, deuren en schuifdeuren die wij verkopen! Maak een afspraak of kom langs in de toonzaal om het aanbod ter plaatste te bekijken, onze medewerkers staan steeds ter beschikking voor al uw vragen.

SCHUCO

ADvanced LIVING   Thermo 7

 

7-kamerprofielsysteem met isolatiewaarde tot Uf = 0,9 W/m2K
verhoogde inbouwdiepte van 82 mm
drie afdichtingniveaus
smalle aanzichtbreedten zorgen voor een maximale lichtinval
breed aanbod van kleuren en decor
ook verkrijgbaar met ALU lowstepdrempel voor barrièrevrij wonen

Corona Accent – Kunststof kozijnen van Schüco

 • De kwaliteit

Kozijnen zorgen voor licht in uw woning en moeten ook eenvoudig geopend kunnen worden om bijvoorbeeld frisse lucht toe te laten. De kozijnen vormen de overgang van de kamer of keuken naar tuin of balkon. Ramen, voordeur en schuifdeuren worden vaak gebruikt en moeten tegen een stootje kunnen. Hier speelt de keuze van het kozijnmateriaal een belangrijke rol. Schüco staat hier voor superieure kwaliteit.

 • De invloeden van buitenaf

Kozijnen van goede kwaliteit bieden zorgeloze bescherming tegen regen, wind en koude. Ook dragen zij bij aan het verminderen van geluid van een drukke autoweg. Samen met de kwaliteit van het isolatieglas zult u verbaast zijn van de jaarlijkse besparing op uw stookkosten. Kortom, investeren in goede kozijnen is investeren in de toekomst.

Schuifdeuren AD 150

 

Het hefschuifdeursysteem AD 150 is dankzij de goede warmte-isolatie uitstekend geschikt voor toepassing op terrassen, balkons en serres. Daarnaast biedt Corona AD 150 ook overtuigd comfort door eenvoudige, lichte bediening aan beide zijden, ook bij vleugels met grote oppervlakten, de beste dichtheidswaarden en een hoge elementstabiliteit.

Eigenschappen en voordelen

 • Vlakke thermisch onderbroken dorpel zonder barrières
 • Luchtdoorlaatbaarheid: klasse 3 volgens DIN EN 12207
 • Slagregendichtheid: klasse 9A volgens DIN EN 12208

Klik hier voor de folder van AD 150

Schuifdeuren AD 167

Het hefschuifdeursysteem AD 167 is dankzij de goede warmte-isolatie uitstekend geschikt voor toepassing op terrassen, balkons en serres. Daarnaast biedt AD 167 ook overtuigd comfort door eenvoudige, lichte bediening aan beide zijden, ook bij vleugels met grote oppervlakten, de beste dichtheidswaarden en een hoge elementstabiliteit.

Eigenschappen en voordelen

 • Vlakke thermisch onderbroken dorpel zonder barrières
 • Luchtdoorlaatbaarheid: klasse 4 volgens DIN EN 12207
 • Slagregendichtheid: klasse 8A volgens DIN EN 12208

Klik hier voor de folder van AD 167

Exculsief AD: Vorm en functionaliteit – Een leven lang

Wie vandaag renoveert, ombouwt of een nieuw huis plant, begint deze opgave onder geheel andere en betere voorwaarden als dit voor enige jaren mogelijk was. Research en ontwikkeling hebben de venstertechniek duidelijk verbeterd en productiesystemen werden verder ontwikkeld zodat vandaag hoogwaardige vensters aan redelijke prijzen verkrijgbaar zijn.

 • Betere warmte-isolatie

Deze betere warmte-isolatie leidt direct tot lagere verwarmingskosten die enerzijds uw budget ontlasten en anderzijds milieuvriendelijk zijn door de verminderde CO2-afgave.

 • Meer veiligheid

U wilt uw huis beschermen en de hierin bevindende waardes beveiligen? Houd er dan rekening mee dat een venster vaak het zwakke punt is voor inbrekers. Met moderne technieken en passende materiaalconstructies hebben wij een veiligheidsconcept ontwikkeld dat u individueel aan uw eisen kunt aanpassen.

 • Beter wooncomfort

Nieuwe vensters geven extra wooncomfort. Zij bieden door de constructie en het gebruikte materiaal een zeer effectieve geluidsdemping. Tevens zorgen verschillende dichtingen ook bij sterke wind voor een bescherming tegen tocht. De optimale transparantie van de moderne isoleerverglazing zorgt voor een onvergelijkbaar hoge lichtinlaat.

 • Perfect gevormd design

Exclusief AD vensters vallen op door de tijdloze lijngeving en de slanke profielen. Zij vertalen de spraak van de architecten en voeren deze consequent verder. Middels een groot spectrum van houtsoorten en kleuren kunt u niet enkel uw eigen accent zetten, ook de vormgeving van de façade profiteert van dit brede spectrum en de hierdoor gegeven mogelijkheid om kozijnen en vleugels kleurrijk op elkaar af te stemmen.

 • Productie op maat

Al deze eisen verlangen een absolute precisie bij de maatopname, productie en inbouw. Een modern venster voldoet tegenwoordig aan meer eisen en verlangt naast de moderne productie ook geschoold vakpersoneel die ervoor zorgen dat u kwaliteit krijgt tot de laatste handgreep.

 • Verschillende modellen

Beslag

Het volledig verdekt liggende beslag Schüco Invisible met alle overtuigende kenmerken en technische vermogens van een opgelegd beslag.

Eigenschappen en voordelen

 • Volledig verdekt liggend beslag maakt heldere lijnvoering mogelijk
 • Vleugelgewichten tot 130 kg en openingsbreedte tot 100° mogelijk
 • Hoge veiligheidsstandaard door inbraakbeveiliging tot WK2
 • Optioneel met ontkoppelbare openingsbegrenzer
 • Rationele verwerking door automatische schroefbevestiging