Voor de verkoop en plaatsing OUTDOOR LIVING lamellendaken en vouwdaken in aluminium werkt Easy-Window bvba nauw samen met de firma PALMIYE

We geven u alvast een overzicht van alle producten die wij verkopen. U bent natuurlijk ook steeds welkom in de toonzaal in Bree om daar het gamma te bekijken!

Palmiye skyroof lamellendaken

Skyroof compact

Slank,Minimalistisch,Strak. Het Skyroof Compact lamellendak is een verrijking van het buitenleven. Zowel aan uw huis als vrijstaand. De ALU lamellen zijn kantelbaar in elke gewenste hoek tot 120°. Creeer een perfecte lichtinval en prettige luchtcirculatie. Geniet vele jaren van het bijzondere buitenleven met deze onderhoudsarme toevoeging aan uw woning.

 Klik hier voor Folder Skyroof

Palmiye vouwdaken

Vouwdaken met een recht aflopend dak

Strakke lijnen, modern design. verrijk uw terras met de recht aflopende vouwdak pergola. Geperfectioneerd tot in de kleinste details. Met één druk op de afstand bediening schakelt tussen een panoramisch zicht op de blauwe lucht en een schaduwrijk terras. Prettig aan een vouwdakpergola is dat het doek zorgt voor een goede bescherming tegen de zon of neerslag. Daarmee is deze overkapping geschikt voor ieder weertype en heeft u er ieder seizoen opnieuw plezier van.

Klik hier voor folder VOUWDAKEN

 

Lak

We bieden u een enorme mogelijkheid van kleuren aan: blinkend, mat, bicolor, structuurlak of geanodiseerd.