Voor de verkoop en plaatsing van ramen, deuren en schuifdeuren in aluminium werkt Easy-Window bvba nauw samen met de firma AluK producent van aluminium raam- en deurprofielen.

We geven u alvast een overzicht van alle producten die wij verkopen. U bent natuurlijk ook steeds welkom in de toonzaal in Bree om daar het gamma te bekijken!

Raam en Deursystemen

Venta HI

Venta HI is een driekamerraam- en deursysteem uit hoogwaardig aluminium dat een goede kwaliteit biedt qua isolatiewaarde en stabiliteit. Zowel de kader- als vleugelprofielen bevatten een supplementaire derde kamer vooraan met extra verstevigingshoek die een verhoogde sterkte garanderen bij gebruik. De omegavormige isolatiestrips in glasvezelversterkt polyamide garanderen een lage Uf waarde vanaf 0,85W/m2K. Hiermee is het meteen een zeer energiezuinig systeem in ruimtes met een gematigd klimaat.

Venta HI biedt een oplossing voor de meeste standaardtoepassingen van ramen en deuren en is geschikt voor gebruik van Euronutbeslag. Het bevat hoogkwalitatieve assemblageaccessoires waarmee het systeem vlot verwerkbaar en duurzaam is.

Klik hier voor de folder van Venta HI

Triton HI

Triton HI werd speciaal ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van lage-energiewoningen in België. Dankzij de grensverleggende gebreveteerde Spidertechnologie behalen we Uw isolatiewaardes tot 1.0 W/m²K. Hierdoor voldoet u sneller aan de EPB-eisen en bespaart u een bom geld.

Spidertechnologie is een gebreveteerde innovatie van Belgische bodem en een revolutie op gebied van isolatie.Een profiel is vanbinnen als het ware een web van isolatiekamers waarin lucht gevangen zit. Letterlijk gevangen, want de lucht kan niet meer bewegen en dient daardoor als natuurlijke isolator.

Triton biedt een oplossing voor de meeste standaardtoepassingen van ramen en deuren en is geschikt voor gebruik van Euronutbeslag.

Klik hier voor de folder van Triton HI

Schuifdeuren

S 141

S 141 is een geïsoleerd systeem uit hoogwaardig aluminium voor het vervaardigen van schuifelementen met Euronutbeslag. Het maximale gewicht van de schuivende delen bedraagt 200 kg (enkele wielen) en 250 kg (dubbele wielen).

Het systeem omvat zowel een duorail- als een trirail toepassing. De maximale vleugelhoogte bedraagt meer dan 3 meter. Alle kader- en vleugelprofielen zijn driekamerprofielen die garant staan voor een verhoogde stabiliteit en isolatiewaarde. In de vleugels kunnen T-profielen voorzien worden. Hierdoor is S 141 erg geapprecieerd door de vakman vanwege zijn eenvoud in verwerking en assemblage, en door de particulier vanwege de vele mogelijkheden en de optie om een grote opening te verkrijgen.

Klik hier voor de folder van S 141

 

Kolos HI

Kolos HI is het eerste hyperisolerend schuifdeursysteem met de gepatenteerde spidertechnnology van Blyweert Aluminium. Een haast ongekende vrijheid in afmetingen, bedieningscomfort en stevigheid zijn typische kenmerken van Kolos HI. Door toepassing van de modernste coëxtrusietechnieken en het spidertechnnology isolatieconcept bereikt de Kolos HI tot op heden ongekende Uf waarden op schuifdeurgebied en bewijst Blyweert Aluminium eens te meer zijn rol van vernieuwer.

Hefschuifvleugelgewichten tot 400 kg zijn mogelijk, zelfs in combinatie met een slank uiterlijk. Op deze manier is Kolos HI perfect compatibel en combineerbaar met het Triton HI raam- en deursysteem. Kolos HI is verkrijgbaar in zowel mono- als duo uitvoering, een hefschuif uitvoering is voorzien. Kolos HI is standaard met een 5-puntsluiting uitgerust en ook inbraakvertragende glaslatten zijn toepasbaar.

Kolos HI geeft u de keuze uit meer dan 400 RAL-kleuren in glans, mat of structuurlak afwerking, en dit zowel in uni- als bicolor uitvoering.

Lak

We bieden u een enorme mogelijkheid van kleuren aan: blinkend, mat, bicolor, structuurlak of geanodiseerd.